W19-360 ° luwes suction cup mobil gunung

W19-360 ° luwes suction cup mobil gunung

Katrangan singkat:


  • Bahan:ABS
  • Teknologi lumahing:teknologi gandum + silika gel
  • Cocog kanggo:model apa wae
  • Skenario aplikasi:kaca, panel instrumen
  • Nyokong :Ponsel 4.5-6.7-inch, adsorpsi kuwat ora tiba
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Kita duwe akeh distributor SENDEM ing saindenging jagad kayata Thailand, Irak, Malaysia, Vietnam, Singapura, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Peru, Ekuador, Kolombia, Mesir, Malaysia, Brasil, Turki lan sapanunggalane. dadi agen lan distributor SENDEM BRAND!

    1. Cocog kanggo macem-macem model 3.5-7 inch mobile phone.Lengen clamp bisa diatur flexibly, cocok kanggo3.5-7inch models.Universal kanggo Apple lan Android, nggunakake Unlimited.

    2. 5KG super nyedhot.Ora wedi bumps lan shakes.Nano-lapisan vakum meksa negatif kuwat adsorbs.

    3. Ditrapake kanggo macem-macem skenario Kurung bisa diselehake ing ngendi wae.Model tanpa wates, posisi tanpa wates, bisa nyegah braket.Konsol tengah: Navigasi Nyopir, Kunci aman Panggilan Video. Kaca depan: bantalan silikon, Adsorpsi sing kuat, Kaca uga bisa diserap. Tabel : Meja marmer bahan kayu bisa adsorbed.

    4. 360 ° rotasi telung dimensi Freer perspective.Built-in bal universal, multi-sudut ndeleng ing bakal, kanggo ketemu amba ndeleng paling apik.

    5. Struktur ngunci gravitasi Stabil dobel grip.Gravity linkage drive clamp pindho lengen kanggo clamp ponsel.Form struktur segitiga emas ngalangi.

    6. Tutul kunci Siji kunci kunci Silicone shock absorber.Telpon ndemek tombol tengah ngadeg, pemicu ngunci proteksi silikon.Bantalan silikon,Shock Absorber Aja tombol klip.

    7. Port pangisian daya sing dilindhungi Kebak daya kapan wae.Port pangisi daya digedhekake lan ora ngalangi kabel data.Antarmuka piranti luwih cocok.

    8. 360 ° luwes cangkir nyedhot Multifunctional Car Mount.Fleksibel instalasi ing tengah console / dashboard.Nunggu posisi, ora mengaruhi driving line saka ngarsane.

    Gambar Detail

    1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan