Jam Tangan Cerdas Q19 Pro

Jam Tangan Cerdas Q19 Pro

Katrangan singkat:

* Tembakan sing entheng lan entheng

* Antarmuka menu sing bisa diowahi

* ndhukung daya tarik magnetik

* Layar 1.69 HD., Resolusi gambar 240*280

* Dhukungan jam weker, cuaca, musik, foto, kalkulator lsp


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

1. chip generasi anyar, geser Gamelan sensitif, pengalaman super Gamelan.

2. Dhukungan 24 jam monitor detak jantung, / tekanan getih / oksigen getih / suhu.

3. Dhukungan kesehatan kulawarga, kabar pesen, Pedometer wektu nyata, 25 mode olahraga, rekaman turu.

4. Dhukungan Cina, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Jepang, Walanda, Spanyol, Rusia.

5.Produk pisanan adhedhasar arsitektur RISC-V, sistem operasi inovatif, modular lan editable functions.integrating kabeh fungsi watch ing siji, fluency nyaman, nggawa sampeyan pengalaman beda.

6.Using1.69-inch layar super retina,240*280 resolusi dhuwur-definisi, kualitas gambar luwih alus lan cetha.Papat-sisi desain pigura sempit, karo 2.5D kaca sudhut mlengkung, nggawa definisi luwih dhuwur, luwih mbukak riyaya visual, cahya lan aliran bayangan antarane sadurunge nyeret.

7.Estetika Tanpa wates.Reshape wangun jam tangan kothak klasik, kanthi kaca transparan rada mlengkung lan CNC mbentuk.Desain terpadu saka awak watch logam, loro kaku lan fleksibel, cahya lan lancip kanggo nyandhang.

8.100+ dial anyar, nyuntikake vitalitas anyar. Jam tangan ngemot macem-macem dial dinamis, trendi lan dinamis, pinter lan seger. Marem estetika macem-macem lan nuduhake pribadine. Luwih nyenengake, terus mlebu ing toko jam tangan.

9. Sijine pribadine menyang frame.Support APP pasuryan watch adat.

Owahi mujur nengen lan gambar favorit ing ponsel menyang latar mburi telpon. Lebokake donya menyang jam tangan sampeyan kapan wae, ing ngendi wae. Pengin telpon beda?Banjur gawe dhewe

10. Ing bangkekan, pusat kesehatan. Dilengkapi sensor optik bio-tracking lan sensor deteksi suhu. 24 jam terus-terusan ngawasi detak jantung, tekanan getih, oksigen getih, suhu awak, tekanan, lan Metot, malah data pangukuran manual bakal disimpen, Lan nampilake denah lan cathetan ing jam tangan nggawa perlindungan kesehatan ing pirang-pirang aspek kanggo urip saben dina.

11. Tansah dadi watara Aku ngerti sing anget lan cold.Built-in sensor deteksi suhu kanggo ndeteksi suhu kulit lan suhu awak, supaya sampeyan ngerti owah-owahan suhu awak, lan nyedhiyani tampilan suhu dhuwur lan kurang.

Gambar Detail

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11.1 11.2 11 12 13 14 15 16 17 18 19


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan