Bank daya polimer P200-20000mah

Bank daya polimer P200-20000mah

Katrangan singkat:


  • Bahan:20000mah
  • Input:5V-2A
  • Output:5V-1A / 2.1A
  • daya:59.2Wh
  • Bahan:ABS + PC 2 port output USB
  • warna:Putih/Ireng
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. 20000 mAh Kapasitas dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pangisi daya saben dina. 7.5 kaping ngisi daya iPhone 6S, 4.5 kaping ngisi daya iPhone 7plus.

    2. Led tampilan light.4 indikator daya kothak, ing Mirit pinten listrik kiwa, supaya kahanan ngendi sampeyan metu tanpa daya.

    3. Awak cilik, gampang dicekel, entheng, portabel lan ngirit papan, krasa apik nalika disentuh.

    4. Smart chip multi protection.Safety polymer battery.Built-in smart battery for multiple protection.Safe and efficient charging.

    5. Dual USB output.Dual USB output simultaneous, sambungan daya tetep daya nolak kanggo ngisi ing line.Fashionable ireng lan putih pilihan.

    Kita duwe luwih saka 8 taun pengalaman ing industri iki lan duwe reputasi apik ing lapangan iki.Produk kita wis entuk pujian saka pelanggan ing saindenging jagad.Tujuane yaiku mbantu para pelanggan mujudake tujuane.Kita ngupayakake upaya kanggo nggayuh kahanan win-win iki lan kanthi tulus nampani sampeyan gabung karo kita.

    Sugeng Rawuh Gabung SENDEM, Dadi Agen eksklusif SENDEM, Sampeyan bakal entuk

    1. Penjualan produk SENDEM eksklusif regional.

    2. Desain gambar toko, solusi produk paling apik lan dhukungan rencana penjualan.

    3. Agen eksklusif SENDEM bakal entuk warta produk premium saben minggu / saben wulan nalika pisanan, lan entuk dhukungan diskon produk liyane.

    4. Yen sampeyan lagi Agen online, Iku Ok njaluk SENDEM produk premium gambar lan video kanggo toko.

    pangandikan

    1. We ndhukung layanan OEM , uga kita bakal nyedhiyani desain free kanggo sampeyan .Yen sampeyan pengin logo OEM , MOQ kudu 1000 bêsik .Yen sampeyan pengin werna OEM , MOQ kudu 2000 bêsik .

    2. Kita Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah inspeksi final sadurunge kiriman.

    3. Umume produk kita didol menyang, Thailand, Irak, Malaysia, Vietnam, Singapura, Myanmar, Belanda, Denmark, Rusia, Turki, India, Dubai lan liya-liyane.

    Gambar Detail

    asdfghjkliop (1) asdfghjkliop (2) asdfghjkliop (3) asdfghjkliop (4) asdfghjkliop (5) asdfghjkliop (6) asdfghjkliop (7) asdfghjkliop (8) asdfghjkliop (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan