YG01-UK plug 3.4A Dual usb port pangisi daya tembok

YG01-UK plug 3.4A Dual usb port pangisi daya tembok

Katrangan singkat:


  • Bahan: PC
  • Input:AC100-240V 50/60Hz
  • Output:DC5V-3.4A
  • Standar:UK plug
  • Kaluwihan:Stabil lan ora panas, siji lan set (Micro/Lighting/Tipe C) kasedhiya.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. PC + ABS geni lan suhu dhuwur resistance.Fire lan sirah jampel daya luwih aman.

    2. Multiple proteksi proses lengkap monitoring.Ayo sampeyan nemu daya cepet nalika uga nglindhungi safety.

    3. Rong piranti ngisi daya cepet ing wektu sing padha. Wis loro antarmuka USB lan ndhukung rong piranti kanggo ngisi daya kanthi cepet ing wektu sing padha.

    4. Ngisi daya cepet 3.4A dhuwur saiki.3.4A output saiki dhuwur, ndhukung daya cepet saka macem-macem merek ponsel ing pasar.Saben merek ponsel kebak wektu 100%.

    5. UK plug standar, dual usb travel pangisi daya, volume cilik.

    6. Smart chip safety protection.Intelligent cocog piranti perlu saiki ora ngrusak ponsel.

    7. Ukuran cilik gampang digawa.Mini lan ukuran cilik, ora butuh ruang kanggo digawa nalika metu.W bisa nggawe label lan paket pribadi sampeyan dhewe, yen sampeyan kudu ngrancang kemasan, kita uga duwe desainer profesional kanggo ngawula kowe.

    Tim R&D

    We are minangka perusahaan teknologi dhuwur sing melu produk R&D, manufaktur, adol, nyetel cabang, teknik lan perdagangan aksesoris ponsel lan nutupi 3000+ meter persegi kanthi luwih saka 200+ karyawan lan 20+ anggota R&D.

    Kontrol kualitas

    We nandheske ing dhuwur standar produksi management.We duwe QC dhewe kanggo mriksa kabeh barang sadurunge packing.

    Layanan Kita

    Layanan online 24 jam, tes kaping 3 sadurunge dikirim, garansi 12 wulan, Paling apik

    layanan sawise-sale. Yen samubarang item iki dadi kapentingan kanggo sampeyan, kabari kita.Kita bakal marem menehi penawaran nalika nampa spesifikasi sing rinci.Kita duwe insinyur R&D sing duwe pengalaman pribadi kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, mula bakal nampa pitakon sampeyan kanthi cepet 'lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan ing mangsa ngarep.Sugeng rawuh kanggo mriksa perusahaan kita.

    Gambar Detail

    sdfgh (1) sdfgh (2) sdfgh (3) sdfgh (4) sdfgh (5) sdfgh (6) sdfgh (7) sdfgh (8) sdfgh (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan