Profil Perusahaan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shenzhen Sendem Technology Co., Ltd.

taun
Madegake
+
Produk Utama
+
Staff
Area Lantai Tanduran
img

Merek aksesoris telpon profesional kanggo 10 taun

Kita didegake ing 2015, kanthi tim R&D, desain, pabrikan lan dodolan profesional. Sendem minangka perusahaan aksesoris telpon digital 3C modern lan kreatif sing nggabungake pangembangan, manufaktur, lan penjualan.Produk utama kita kalebu TWS, bank daya, pangisi daya, kabel USB, pangisi daya mobil, earphone kabel, lan sapiturute, uga nawakake layanan OEM & ODM.We are setya gawe serep karo loropaken, layanan responsif kanggo mbangun produk ngalangi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan manut ing saindhenging donya.Lan kanggo mbangun sesambetan bebarengan ono gunane karo partners saluran experienced sing saestu bisa nyedhiyani layanan lokal lan promosi produk Sendem.Kita mesthi fokus ing kualitas lan pengalaman pangguna, nggawe produk sing disenengi para klien.

Penjualan taunan luwih saka RMB 100 Yuan Yuan

Kantor pusat kita ana ing SHENZHEN, saiki Sendem duwe insinyur, QC, produk, gudang, keuangan, pemasaran, dodolan domestik, penjualan luar negeri, lan departemen liyane.Kita duwe luwih saka 150 staf, bengkel pabrik kalebu area 3.000 meter persegi.Lan dodolan taunan ngluwihi RMB 100 yuta Yuan.

OEM lan ODM pesenan ditampa

Kita nggarap macem-macem desain OEM lan ODM lan duwe tim desainer kanggo pelanggan.Insinyur kita bakal mbantu para klien ngerteni masalah desain lan menehi solusi sing paling apik.Pilih kita sing bakal mbantu sampeyan sukses.

img (8)
img (15)

LAYANAN KAMI

◎ Nampa jumlah cilik kanggo pesenan tes.

◎ 100% inspeksi QC sadurunge pangiriman.

◎ Sampel kasedhiya.

◎ Pabrik kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

◎ Produk sing rusak gratis kanggo diganti sajrone 3 wulan.

◎ Produk sing rusak sajrone pengiriman, bakal diganti kanthi gratis.

◎ Kita yakin manawa pitakon sampeyan bakal entuk perhatian lan wangsulan sajrone 24 jam.

◎ Syarat pembayaran: T/T, western union.

◎ Cara pangiriman: DHL, EMS, UPS, Fedex utawa TNT kanggo pangiriman sampel (cepet lan luwih aman).

◎ Cara pangiriman: FOB liwat udara utawa Laut, CIF, EXWORK FACTORY lan liya-liyane kanggo pangiriman pesenan.

FAQ

1. Kapan barang bakal dikirim?

Kita duwe stok sing cukup kanggo dikirim sajrone 48 jam, wektu timbal kanthi ekspres yaiku 3-8 dina.

2. Apa aku bisa nyithak logo ing produk utawa paket sampeyan?

Ya, kita bisa nindakake iku kanggo sampeyan.

3. Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?

Bahan mentah kita dituku saka pemasok sing berkualitas.Lan kita duwe tim kontrol kualitas sing kuwat kanggo njamin kualitas produk kita.

4. Apa sampeyan nampa pesenan ODM / OEM?

Ya, kita bisa nampa OEM / ODM.

5. Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

Kita minangka produsen profesional.We are warmly welcome klien kanggo ngunjungi pabrik kita.

6. Apa cara pengiriman sampeyan?

Kita biasane ngirim liwat DHL / UPS / Fedex / TNT / Aramex.Yen sampeyan duwe jumlah gedhe, sampeyan bisa milih kiriman udara utawa Laut.