Kabar

Kabar

  • Babagan bahan kabel, Pira sampeyan ngerti?

    Kabel data penting banget ing urip saben dina.Nanging, sampeyan ngerti tenan carane milih kabel liwat bahan?Saiki, ayo padha mbukak rahasia kasebut.Minangka konsumen, perasaan tutul bakal dadi cara sing paling cepet kanggo kita ngadili kualitas kabel data.Bisa uga krasa hard utawa alus....
    Waca liyane
  • Apa bedane kabel pangisi daya cepet lan kabel data biasa?

    Bentenipun antarane kabel data ngisi daya cepet lan kabel data biasa utamané dibayangke ing antarmuka daya, kekandelan kabel, lan daya daya.Antarmuka pangisi daya saka kabel data pangisi daya cepet umume Tipe-C, kabel luwih kenthel, lan daya pangisi daya ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu dingerteni sadurunge tuku Power Bank?

    Bank daya wis dadi barang sing penting ing saben dinane.iku menehi penak kanggo ngisi daya piranti ing dalan tanpa gumantung ing stopkontak listrik tradisional.Nanging, kanthi akeh pilihan sing kudu dipilih, bisa dadi akeh banget kanggo milih bank daya sing bener.Ing artikel iki, kita bakal ...
    Waca liyane
  • Babagan headphone, Pira sampeyan ngerti?

    Kepiye klasifikasi kuping?Cara sing paling gampang bisa dipérang dadi head-mount lan earplugs: Jinis sing dipasang ing sirah umume relatif gedhé lan bobot tartamtu, saéngga ora trep kanggo digawa, nanging kekuwatan ekspresif banget, lan bisa nggawe sampeyan seneng. kaendahan musik aku ...
    Waca liyane
  • Iku wektu kanggo nganyarke kanggo mobil gunung karo MagSafe daya

    Yen sampeyan pengin nyederhanakake pengalaman ngisi daya telpon ing mobil sampeyan, wektune kanggo nganyarke menyang mount mobil kanthi pangisi daya MagSafe. Ora mung mobil iki dipasang sing apik kanggo ngisi daya nirkabel, nanging uga mbantu sampeyan ngisi daya telpon kanthi luwih cepet. Uga, sampeyan bakal nyingkirake. mekanisme aneh kaya spring arms utawa sensi tutul ...
    Waca liyane
  • Apa keuntungan saka powerbank?

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, urip kita dadi luwih trep.Aku percaya yen sapa wae sing duwe ponsel meh mesthi duwe bank daya.Dadi, sepira kepenak sing ditindakake dening bank daya kanggo urip kita?Apa sampeyan tau mikir babagan iki?Kaping pisanan, ana ...
    Waca liyane
  • 2023 Global Sources Mobile Electronics Show

    Pelanggan sing dihormati, Kita bakal mamerake ing Global Sources Mobile Electronics Show tanggal 18-21 April 2023. Gabung lan ketemu sampeyan ing Hong Kong!Sampai jumpa di acara: Global Sources Mobile Electronics Show Asia World-Expo, Hong Kong 18-21 April 2023 Nomer Booth :6Q13 Nantikan sampai jumpa!...
    Waca liyane
  • Solusi kobong pangisi daya ponsel

    Apa luwih apik kanggo nyelehake pangisi daya ing papan sing ora ana ventilasi utawa rambut panas.Dadi, apa solusi kanggo masalah kobong pangisi daya ponsel?1. Gunakake pangisi daya asli: Nalika ngisi daya ponsel, sampeyan kudu nggunakake pangisi daya asli, kang bisa njamin output stabil saiki lan pr ...
    Waca liyane
  • SENDEM Qingyuan team building trip ing 2021

    SENDEM Qingyuan team building trip ing 2021

    Urip ora mung babagan kerja, nanging babagan panganan lan lelungan!2021 bakal rampung,SENDEM nganakake perjalanan mbangun tim sing apik. Jam 8:30, kabeh wong ngumpul ing perusahaan, lan sawise 3 jam nyopir sing nyenengake, pandhuane main kabeh game lan interaktif, kolega ...
    Waca liyane
  • SENDEM Huizhou team building trip ing 2019

    SENDEM Huizhou team building trip ing 2019

    Kanthi swasana sing apik, Ing ngendi srengenge munggah, Terusake, Ana segara, dina, impen. Ing tanggal 8 Juni 2019, ing dina kapindho Festival Perahu Naga, klompok tim SENDEM - Pusat Operasi Shenzhen tindak menyang Teluk Xunliao ing Huizhou kanggo lelungan sing luwih dawa, ...
    Waca liyane
  • Njamin

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tuku produk kita.Waca syarat ing ngisor iki kanthi teliti sadurunge nggunakake produk.(I) Ing 30 dina sawise tuku produk asli kita, konsumen, ing kondisi operasi normal (karusakan non-manungsa), kualitas produk fau ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngenali headset sing apik banget?

    Kaluwihan lan cacat headset ora ditemtokake dening faktor eksternal.Panggunaan bahan lan struktur tartamtu ora nggambarake apa-apa.Desain headset sing apik banget yaiku kombinasi sampurna saka elektroakustik modern, ilmu material, ergono ...
    Waca liyane