Kabar

Kabar Perusahaan

  • SENDEM Qingyuan team building trip ing 2021

    SENDEM Qingyuan team building trip ing 2021

    Urip ora mung babagan kerja, nanging babagan panganan lan lelungan!2021 bakal rampung,SENDEM nganakake perjalanan mbangun tim sing apik. Jam 8:30, kabeh wong ngumpul ing perusahaan, lan sawise 3 jam nyopir sing nyenengake, pandhuane main kabeh game lan interaktif, kolega ...
    Waca liyane
  • SENDEM Huizhou team building trip ing 2019

    SENDEM Huizhou team building trip ing 2019

    Kanthi swasana sing apik, Ing ngendi srengenge munggah, Terusake, Ana segara, dina, impen. Ing tanggal 8 Juni 2019, ing dina kapindho Festival Perahu Naga, klompok tim SENDEM - Pusat Operasi Shenzhen tindak menyang Teluk Xunliao ing Huizhou kanggo lelungan sing luwih dawa, ...
    Waca liyane
  • Njamin

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tuku produk kita.Waca syarat ing ngisor iki kanthi teliti sadurunge nggunakake produk.(I) Ing 30 dina sawise tuku produk asli kita, konsumen, ing kondisi operasi normal (karusakan non-manungsa), kualitas produk fau ...
    Waca liyane