YG02-UK plug 20W PD pangisi daya tembok

YG02-UK plug 20W PD pangisi daya tembok

Katrangan singkat:


  • Bahan: PC
  • Input:AC100-240V 50/60Hz
  • Output:DC5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
  • Standar:UK plug
  • Nyokong:Dhukungan kilat 20W cepet + QC3.0 cepet, Single lan set kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Safety pangayoman Tentrem atine, ora panas Rechargeable ing wayah wengi.

    2. UK Standard plug, pangisi daya cepet lan pangisi daya cepet PD20W.

    3. PD20W pangisi daya cepet, subvert kognisi, menehi pengalaman cepet.

    4. Baterei cerdas aman lan praktis,baterei cerdas sing dibangun,aman lan aman.

    5. Dhuwur daya cilik stature.Exquisite lan kompak design.Give sampeyan pengalaman pangisian daya cepet.

    6. Ngisi daya cepet tanpa panas. Ing output daya lengkap, kontrol suhu cerdas ora panas.Small ukuran travel essentials.Small lan mini,gampang digawa, nggawe travel luwih trep.Widely kompatibel siji cukup.Widely kompatibel ing pasar. Piranti pinter antarmuka Tipe-C umum.

    Layanan Kita

    1. Nampa jumlah cilik kanggo pesenan test.

    2. 100% inspeksi QC sadurunge pangiriman.

    3. Sampel kasedhiya.

    4. Pabrik kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

    5. Produk cacat gratis kanggo ngganti ing 3 sasi.

    6. Produk rusak sajrone pengiriman, bakal diganti gratis.

    7. Kita yakin manawa pitakon sampeyan bakal entuk perhatian lan balesan sajrone 24 jam.

    8. Syarat pembayaran: T/T, western union.

    9. Cara pangiriman: DHL, EMS, UPS, Fedex utawa TNT kanggo pangiriman sampel (cepet lan luwih aman).

    10. Cara pangiriman: FOB kanthi udhara utawa Laut, CIF, EXWORK FACTORY lan liya-liyane kanggo pangiriman pesenan.

    11. Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita.We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan lan nyedhiyani layanan paling apik kanggo sampeyan.We warmly welcome sampeyan kanggo hubungi kita lan please aran gratis kanggo hubungi kita.Telusuri showroom online kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan.Banjur E-mail kita specifications utawa pitakonan dina.Kita duwe 48 agensi provinsi ing negara kasebut.Kita uga duwe kerjasama sing stabil karo sawetara perusahaan dagang internasional.Dheweke nggawe pesenan karo kita lan ngekspor produk menyang negara liya.Kita ngarepake kerja sama karo sampeyan kanggo ngembangake pasar sing luwih gedhe.

    Kita bangga nyedhiyakake produk kanggo saben penggemar mobil ing saindenging jagad kanthi layanan sing fleksibel, efisien kanthi cepet lan standar kontrol kualitas sing paling ketat sing mesthi disetujoni lan dipuji dening para pelanggan.

    Gambar Detail

    acvg (1) acvg (2) acvg (3) acvg (4) acvg (5) acvg (6) acvg (7) acvg (8) acvg (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan