P100-10000mah bank daya polimer

P100-10000mah bank daya polimer

Katrangan singkat:


  • Bahan:10000mah
  • Input:5V-2A
  • Output:5V-1A / 2.1A
  • Bahan:ABS + PC 2 port output USB
  • warna:Putih/Ireng
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Kapasitas 10000 mAh kanggo nyukupi kabutuhan saben dina. Bank daya seluler polimer standar nasional anyar, 3,5 kaping ngisi iPhone 6S, 2,5 kaping ngisi iPhone 7plus.

    2. Led tampilan light.4 indikator daya kothak, ing Mirit pinten listrik kiwa, supaya kahanan ngendi sampeyan metu tanpa daya.

    3. Awak cilik, gampang dicekel, entheng, portabel lan ngirit papan, krasa apik nalika disentuh.

    4. Safety polymer battery.Built-in smart battery for multiple protection.Safe and efficient charging.

    5. Dual USB output.Dual USB output simultaneous, sambungan daya tetep daya adoh.Fashionable ireng lan putih pilihan.

    Layanan Kita

    We are Sincerely ngarep-arep kanggo netepake siji apik long-term hubungan bisnis karo perusahaan esteemed panginten kesempatan iki, adhedhasar witjaksono, bebarengan ono gunane lan win win bisnis saka saiki nganti mangsa.Amarga tren owah-owahan ing lapangan iki, kita melu perdagangan produk kanthi upaya khusus lan keunggulan manajerial.Kita njaga jadwal pangiriman sing pas, desain inovatif, kualitas lan transparansi kanggo para pelanggan.Tujuane yaiku ngirim produk sing berkualitas ing wektu sing ditemtokake.

    1. Nampa jumlah cilik kanggo pesenan test.

    2. 100% inspeksi QC sadurunge pangiriman.

    3. Sampel kasedhiya.

    4. Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM pabrik. Kita ndhukung layanan OEM, uga bakal menehi desain gratis kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin logo OEM, MOQ kudu 1000 lembar. Yen sampeyan pengin warna OEM, MOQ kudu 2000 potongan .

    5. Produk cacat gratis kanggo ngganti ing 3 sasi.

    6. Produk rusak sajrone pengiriman, bakal diganti gratis.

    7. Kita yakin manawa pitakon sampeyan bakal entuk perhatian lan balesan sajrone 24 jam.

    8. Syarat pembayaran: T/T, western union.

    9. Cara pangiriman: DHL, EMS, UPS, Fedex utawa TNT kanggo pangiriman sampel (cepet lan luwih aman).

    10. Cara pangiriman: FOB kanthi udhara utawa Laut, CIF, EXWORK FACTORY lan liya-liyane kanggo pangiriman pesenan.

    Gambar Detail

    P100_01 P100_02 P100_03 P100_04 P100_05 P100_06 P100_07 P100_08 P100_09


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan