G1-kotak plastik packing Stereo earphone kilat

G1-kotak plastik packing Stereo earphone kilat

Katrangan singkat:

* Konektor kilat

* Versi BT 5.0

* Sambungan popup otomatis

* Tombol mikropon + volume


  • Bahan:TPE
  • dawa:120CM.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Swara apik.Kualitas swara dhuwur-definisi dibalèkaké tanpa karusakan, nambah pangertèn saka papan ing sawetara swara .Sampeyan ora perlu konser kanggo seneng.

    2. Kualitas swara sing luwih apik saka aksesoris asli.Reorganisasi unit swara profesional, nggunakake speaker asli cangkang kuping asli, dhuwur, tengah lan low.Tree frekuensi sambungan cedhak, distorsi kurang, timbre luwih murni lan timbre luwih apik.

    3. Ing insulasi swara kuping lan teknologi pengurangan swara.Teknologi pengurangan swara cerdas, nyaring gangguan adaptif, rekaman swara sing jelas. Uga bisa dirungokake kanthi jelas ing lingkungan teknologi sing rame.

    4. Memori cerdas disambungake lan digunakake. Chip Bluetooth 5.0 anyar, disambungake karo jendhela pop-up otomatis, ora perlu Bukak antarmuka Bluetooth kanthi manual.

    5. Firm wear nyaman fit.Ergonomics dirancang kanggo pas kuping Contoured kanggo pas aman Nyaman kanggo nyandhang.

    6. Kontrol cerdas telpon sing jelas. Ndhukung ngrungokake lagu, telpon swara, pangaturan volume cerdas, mikropon pangurangan Noise sing dibangun kanggo mesthekake telpon berkualitas tinggi.

    7. Antarmuka Kilat.Kompatibel karo piranti tablet Apple Mobile, nyuda mundhut transmisi sinyal lan mulihake realita.Efek kualitas swara bisa nggawa daya surging liyane menyang kuping.Kabel TPE Fleksibel Tensile lan awet tanpa nduwurke tumpukan.Tinggi tliti lan konektor kualitas dhuwur, stabil antarmuka nyandhang tahan, ora karusakan lan luwih awet.

    8. headset asli Apple karo kothak panyimpenan.Desain cahya, gampang kanggo nangani, awak slim ora njupuk munggah spasi, sijine menyang lelungan kanthong bebarengan kanggo nggawe lelungan olahraga luwih nyaman lan melodi liyane free.

    Welcome samubarang pitakonan lan kapentingan kanggo produk kita.We look nerusake kanggo netepake hubungan bisnis long-term karo sampeyan ing mangsa cedhak.We are partner bisnis pisanan kanggo sampeyan!Produk kualifikasi kita duwe reputasi apik saka donya minangka rega paling competitive lan kauntungan paling saka layanan sawise-sale kanggo klien.We ngarep-arep kita bisa nyedhiyani aman, produk lingkungan lan layanan super kanggo klien kita saka kabeh ndonya lan nggawe kemitraan strategis karo wong-wong mau kanthi standar profesional lan upaya tanpa wates.

    Gambar Detail

    asdfgnmi (1) asdfgnmi (2) asdfgnmi (3) asdfgnmi (4) asdfgnmi (5) asdfgnmi (6) asdfgnmi (7) asdfgnmi (8) asdfgnmi (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan