D13-PD 20W pangisi daya mobil logam

D13-PD 20W pangisi daya mobil logam

Katrangan singkat:


  • Bahan:metalik
  • Input:AC12-24V
  • Output:5V/3A, 9V/2.22A, 12V1.67A
  • dawa kabel: 1m
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Smart Car Fast Charger, 99% Tambah ln Charging.20W Fast Charger/Apple/Android/smart charge/,bahan logam.

    2. PD 20W Cepet Ngisi Daya.PD 20W output daya dhuwur lan sumber daya stabil,ponsel langsung kebak getih.

    3. Cilik Lan Kepileh, Gampang Digawa. Mung dhuwuré 56mm, cedhak karo korek rokok. Ngirit papan sing larang ing mobil.

    4. Paket Efisien Kanthi Dhukungan Double Line Multiple Device Charging.Built-in smart chip, kompatibel banget karo Lightning/Type-C.Dual-wire, ngisi daya sing luwih trep.

    5. Nyedhiyani Tipe-C kanggo Lightning,, Tipe-C kanggo Type-C. Peralatan Dhukungan: iphone13, peralatan Dhukungan: ipad Pro, piranti antarmuka Lightning Mac Type-C piranti antarmuka, kayata Air Pods ipad kayata Huawei lan OPPO.

    6. Ora Wedi Bumps Lan daya tanpa gangguan.Shrapnel non-slip nglukis kuwat ngunci rokok. Tutul luwih entheng sensitif lan ora tiba.

    7. Smart Chip Safety Ora natoni Machine.Built-in cerdas identifikasi chip, otomatis cocog piranti, saiki dibutuhake dening piranti, aman lan cepet daya tanpa daya.

    8. Badan Paduan Aluminium Kanggo Dissipasi Panas Rapid. Digawe saka bahan logam berkualitas tinggi multi-lapisan, diluncurake kanthi cepet. Panas Pangisian daya jangka panjang ora bakal panas, pangisi daya cepet suhu rendah yaikuluwih aman.

    9. Umum Kanggo Model 12V / 24V. Aja milih macem-macem model sing cocog, mobil Keluarga / minivan / SUV van, lsp.

    Apa milih kita

    Q: Apa kita bisa njaluk conto sampeyan?
    A: Manawa, kita pengin menehi conto kanggo sampeyan nyoba kualitas sadurunge pesenan gedhe.

    Q: Apa wektu pangiriman?

    A: Kanggo persediaan: pangiriman yaiku 5-10 dina kerja sawise sampeyan nggawe pesenan.Kanggo produk sing disesuaikan: pangiriman yaiku 2 utawa 3 minggu kerja sawise sampeyan nggawe pesenan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

    A: T / T, Paypal, Western Union, kertu kredit lan pembayaran Asuransi ing Alibaba lan liya-liyane.

    Gambar Detail

    gfj (1) gfj (2) gfj (3) gfj (4) gfj (5) gfj (6) gfj (7) gfj (8) gfj (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan