T90-120W kabel fast charging silikon anti beku

T90-120W kabel fast charging silikon anti beku

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:kabel fast charging 120W silikon anti beku
  • Model:T90
  • daya:120W
  • warna:Putih
  • Fungsi:pangisian daya / transmisi
  • diameteripun:5,0 mm
  • dawa: 1m
  • Antarmuka:mikro/iphone/tipe c
  • Bahan:TPE silikon
  • Mikro:5A pangisian daya super cepet
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1.6A kabel pangisi daya cepet efisiensi pangisian daya super cepet. Nganggo efisiensi pangisian daya cepet super 6A, ndhukung daya dhuwur 120W kanggo nyedhiyakake efisiensi pangisian daya sing luar biasa.

    Pangisian daya cepet 2.120W kanthi otomatis nyetel pangisian daya cepet cerdas arus 120W, kanthi otomatis ndeteksi kahanan ponsel kanggo ngisi daya maneh, pamit bebaya sing didhelikake saka overcharging, lan ora ngrusak baterei ponsel.

    3.Kripik kinerja dhuwur aman tanpa ngrusak aman tanpa ngrusak mesin.Chip pinter sing dibangun kanthi bener bisa ngenali arus sing dibutuhake piranti lan mesthekake yen arus mlebu piranti kanthi aman lan lancar.

    4.Lighting ngisi daya sinkronisasi transfer data.Ponsel wis kebak cepet,lan daya ora kudu ngenteni kanggo dangu,lan daya ora kudu ngenteni kanggo dangu,lan daya lan transmisi data ora. telat.

    5.Material nyata pangayoman kabeh-babak.Kawat inti tembaga kandel kualitas dhuwur, plus shielding multi-lapisan, daya aman tanpa babras mesin.

    6. Antibeku silikon OD5.0 garis data kandel. Digawe saka bahan silikon antibeku, ora bakal atos ing cuaca sing ekstrem lan isih bisa diisi kanthi normal.

    7.Sawijining kabel data sing kompatibel karo Tipe-C. Dhukungan OPPO, VIVO, Xiaomi lan Huawei pangisi daya lampu kilat, kompatibel karo piranti Tipe c ing pasar.

    Apa milih kita

    Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan perdagangan?
    A: We are pabrik luwih saka 8 taun pengalaman ekspor.

    Q2: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.

    Q3: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4: Sampel?
    A: 2-5 potongan sampel gratis kasedhiya, wedi karo sampeyan.Wektu pangiriman biasane 2-3 dina.Sampel khusus bakal njupuk 5-10 dina.

    Q5: Kepiye sampeyan njaga hubungan bisnis jangka panjang?
    A: Kualitas minangka prioritas. Kita bakal tetep nawakake produk kanthi kualitas apik lan rega kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.

    Q6: Kepiye cara ngirim kargo?
    A: Ing panjaluk sampeyan, kanthi segara, kanthi udhara, kanthi ekspres, kabeh kasedhiya.

    Gambar Detail

    hjklo (1) hjklo (2) hjklo (3) hjklo (4) hjklo (5) kulo (6) kulo (7) kulo (8) kulo (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan