T82-2m 120W kabel pangisi daya super cepet

T82-2m 120W kabel pangisi daya super cepet

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:Kabel data 120W super fast charging
  • Model:T82
  • daya:120W
  • warna:Putih
  • Fungsi:pangisian daya / transmisi
  • diameteripun:4,5 mm
  • dawa:2,0m
  • Antarmuka:mikro/iphone/tipe c
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1.120W kabel data pangisian daya super cepet.Promosi sembrono,pangisian daya cepet tenan,ora standar palsu.Kawat TPE elastis dhuwur,diameter kawat OD 4.5.

    Kacepetan daya dhuwur 2.120W kanthi cepet lan tanpa wates. Kacepetan tambah 90%, lan ponsel bakal 3. Urip maneh langsung kanthi getih lengkap. Ngisi daya kacepetan dhuwur, Telung port, kacepetan sing padha setengah jam kebak. Lampu kilat daya lengkap, ngisi daya cepet tanpa ngrusak mesin.

    4.Transmisi teka lan mabur bebarengan karo charging.Efficient transmisi, siji langkah luwih cepet karo tingkat 480bps.

    5. Ngisi daya cepet kanthi cepet luwih cerdas. Inti nganyarke solusi pangisian daya cerdas generasi anyar. Ngisi daya cepet uga bisa luwih cerdas.

    6. Mobile super fast charging full compatibility.First line kompatibel karo merek ing pasar, cepet ngisi daya, trep lan sumelang-free.

    7.Pure cropper inti upgrade kandel utama inti.The cropper murni wis thickened kanggo ngurangi mundhut resistance internal lan nyepetake.

    8.Super long line spacing.2m line dawa ngisi luwih free.2 meter garis dawa, gampang kanggo menehi hasil karo macem-macem pemandangan njero ruangan, cukup dawa lan poto-karep.

    Apa milih kita

    1. Kita duwe tim R&D luwih saka 5 insinyur, menehi dhukungan sing paling kuat!

    2. Wektu pangiriman cepet, kita tetep Simpenan jangka panjang kanggo sampeyan.

    3. Pabrik Sale - rega paling Competitive saka tingkat rata-rata.

    4.Proyek OEM & ODM disambut banget, kita duwe tim R&D sing kuwat.

    5.Pesenan bakal diprodhuksi persis miturut rincian pesenan lan conto sing wis bukti, QC kita bakal ngirim laporan pemeriksaan sadurunge dikirim.

    6.Layanan sawise-sale langsung lan spesialis sing diwenehake dening grup konsultan kita wis seneng karo para panuku.Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.Yen trep, sampeyan bisa nemokake alamat kita ing situs web kita lan teka menyang perusahaan kita.utawa informasi tambahan barang kita dhewe.Umume kita siyap mbangun hubungan kerja sama sing dawa lan mantep karo pembeli sing ana ing lapangan sing gegandhengan.

    Gambar Detail

    qwert (1) qwert (2) qwert (3) qwert (4) qwert (5) qwert (6) qwert (7) qwert (8) qwert (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan