T36&T37 -1.5m kabel pangisi daya cepet gaya punk transparan

T36&T37 -1.5m kabel pangisi daya cepet gaya punk transparan

Katrangan singkat:


  • Fungsi:pangisian daya / transmisi
  • diameteripun:3,8 mm
  • dawa:1,5m
  • Tipe:C kanggo C/PD
  • Bahan:kepang
  • Nyokong:Ponsel/laptop
  • USB:USB3.0
  • C nganti C:6A pangisian daya super cepet
  • PD:3A pangisian daya super cepet
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Desain transparan katon raos teknologi.Adopt desain transparan, komponen tliti internal katon ing Mirit, antarmuka tingkat plating emas, biaya dhuwur nggawe kualitas dhuwur.

    2. Rincian sing dipikirake lampu sumunar. Antarmuka dilengkapi lampu indikator warna sing wicaksana, sing bisa kanthi gampang ngrampungake ngisi daya ing peteng.

    3.Dhukungan 66W Max Huawei/Honor Ultra Fast Charge.Kompatibel karo 11V6A,10V4A,4.5V5A,5V4.5A.

    4. Ngisi daya / nransfer bebarengan. Kacepetan minangka cepet 480Mbps lan 1G ditularaké ing 24 detik.

    5.Fundamentally ditanggulangi rusak antarmuka kabel.Material metalurgi bubuk,ngapikake kateguhan kontak,ngomong pamit kanggo fraktur antarmuka.

    6.1500MM dawa kabel narik terus-terusan tanpa friction.High-Kapadhetan nilon,tahan kanggo mlengkung lan ora werni.

    7. Tipe C kanggo Lighting, Tipe C kanggo Tipe C. Rong model opsional banget. Kompatibilitas Wide, pencocokan cerdas. Tampilan efek kemasan sing apik banget.

    FAQ

    Q1: Apa aku bisa njaluk sawetara conto?
    A: Ya. Kita seneng menehi conto kanggo nguji kualitas. Kita janji manawa kapasitas nyata, lan kualitas pesenan akeh padha karo sampel, amarga kita ngarep-arep bisa nindakake bisnis jangka panjang karo sampeyan!

    Q2: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: We biasane kudu 2-3 dina kanggo kapal metu.

    Q3: Apa kekuwatan perusahaan sampeyan?
    A: 0ur kauntungan iku pabrik kita dhewe mrodhuksi, sumber pisanan saka barang, rega banget mupangati, kita ngontrol produk saka sumber kanggo njamin kualitas, kabeh produk kita wis ngalami pengawasan ketat lan testing, kita tansah nindakake metu sadurunge pangiriman Loro 100% inspeksi lengkap kanggo mesthekake tingkat kualifikasi produk.Produk kita diprodhuksi kanthi bahan mentah sing paling apik.Saben wayahe, kita terus nambah program produksi.Kanggo njamin kualitas lan layanan sing luwih apik, kita wis fokus ing proses produksi.Kita entuk pujian sing dhuwur saka mitra.We are looking nerusake kanggo nggawe hubungan bisnis karo sampeyan.

    Gambar Detail

    asdfg (1) asdfg (2) asdfg (3) asdfg (4) asdfg (5) asdfg (6) asdfg (7) asdfg (8) asdfg (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan