Q1-Speaker bluetooth olahraga sing nggumunake

Q1-Speaker bluetooth olahraga sing nggumunake

Katrangan singkat:


  • Fungsi:Bluetooth/telpon/LED/TWS
  • Bahan:Plastik ABS + kawat berduri
  • Chip:Bluetooth 5.0 Jerry
  • Speaker:52 mm, 4 Ω / 3 w * 1
  • Baterei:500 mAh
  • Jarak transmisi:10m
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Teknologi Bluetooth 5.0 Generasi Kapindho Anyar. Dilengkapi sistem Bluetooth 5.0 generasi kapindho anyar, konsumsi murah, transmisi luwih cepet, ora ana wektu tundha ing telpon, sambungan stabil lan terus-terusan.

    2. Kacemplungake ing Endi-endi Swara Surround360°. Swara surround 360°, ora nggatekake lingkungan sing rame. Seneng swara apik ing ngendi wae, kapan wae.

    3. Colorful Mood Lighting Enem-werna Change.Colorful AMBEGAN efek cahya, cahya bisa irama karo swara music.

    4. Long Battery Life Music With You.500mAh baterei super, konsumsi internal kurang lan kinerja stabil, ora kuwatir nalika arep metu, ngrungokake musik yen pengin.

    5. Swara Apik Asale Saka Woofer sing Kuat. Nggawe sistem swara multi-unit, treble cetha lan padhang, bass mundhak lan gawe kaget, lan jarak tengah kebak lan transparan.

    6. Cukup Pencet Tombol Gampang Operate.Play lan ngaso operasi prasaja lan cetha ing glance.Power On/Off: dawa penet kanggo mateni Tombol Cahya: enem werna cahya bisa bebas diganti.

    7. Jalinan Lanyard Luwih Cilik Lan Luwih Nyaman.Desain tali sing dikepang, awet lan gampang digawa speaker, bisa digantung ing tas sekolah utawa sepeda.

    Kaluwihan Kita

    1. Kanthi luwih saka 8 taun pengalaman ing aksesoris ponsel nyediakke.Pelanggan kita utamane perusahaan dagang Cina, utawa dealer, distributor, grosir, pengecer lan toko saka Thailand, Irak, Malaysia, Vietnam, Singapura, Myanmar, Walanda, lsp.

    2. Pabrik dhewe, OEM / ODM / pesenan khusus dipersilakan.

    3. Fast dispatch ing 7-15 dina kanggo ing produk Simpenan.

    4. Kasedhiya kanggo campuran supaya karo MOQ LOW.

    5. Produk anyar saben wulan.

    Gambar Detail

    asdfg (1) asdfg (2) asdfg (3) asdfg (4) asdfg (5) asdfg (6) asdfg (7) asdfg (8) asdfg (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan